Πτυχία-Πιστοποιήσεις & Αναγνωρίσεις

Το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ Πιστοποιητικό. Το πιο ΙΣΧΥΡΟ & ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ διαβατήριο,  

> στο Δημόσιο προσλήψεις ΑΣΕΠ - ΕΟΠΠΕΠ & ειδικά  στον Ιδιωτικό Τομέα 

>> εργασιακή ευελιξία , σε Μεταπτυχιακά , σε Ελλάδα & 100 χώρες στο εξωτερικό 

>>> ισχύει απεριόριστα , επίπεδο γνώσεων πολύ καλό.

Το Νέο ECDL προσφέρει την ευελιξία που προστάζουν οι ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας, δίνοντας στον υποψήφιο τη δυνατότητα να προσαρμόσει το προφίλ των πιστοποιημένων γνώσεών του, στα μέτρα του, φτιάχνοντας ένα ECDL Profile!


Το ECDL Profile αποτελεί ένα πρόγραμμα «ομπρέλα» που καλύπτει όλες τις ενότητες του ECDL Core+ και του ECDL Expert. Η ευέλικτη δομή του, παρέχει τη δυνατότητα στον υποψήφιο να επιλέξει τον συνδυασμό των ενοτήτων του πιστοποιητικού του, σύμφωνα με το επαγγελματικό πεδίο που τον ενδιαφέρει και να ενισχύσει με τον τρόπο αυτό σημαντικά το βιογραφικό του.


Το Νέο ECDL αποτελείται από 3 ομάδες ενοτήτων Ο συνδυασμός των ανωτέρω ενοτήτων προσφέρει 4 ξεχωριστές επιλογές πιστοποίησης ECDL. 

ECDL Base

ECDL Standard (με επιλογή των τεσσάρων (4)  baseενοτήτων και επιλογή τριών (3) από τις Standard, 

ECDL Advanced (με τρείς (3) από τις Advanced ενότητες και φυσικά με οποιαδήποτε επιλογή ενοτήτων φτιάχνει κανείς το δικό του ECDL Profile πιστοποιητικό.

Αυτή η ευελιξία αποτελεί σημαντική προστιθέμενη αξία για το πιστοποιητικό ECDL, καθιστώντας το απαραίτητο εργαλείο για κάθε εργαζόμενο που επιθυμεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αγοράς εργασίας.


Η ΑΧΟΝ παρέχει εκπαίδευση στην πληροφορική σε όλες τις ηλικίες τόσο σε βασικό όσο και σε προχωρημένο επίπεδο

Έκδοση Πιστοποιητικού ECDL:

Η έκδοση πιστοποιητικού προχωρά μετά από αίτηση του σπουδαστή στη γραμματεία της σχολής όταν συμπληρώσει τις επιθυμητές ενότητες. 

Μας αποστέλλεται από την ECDL και το παραλαμβάνετε από τη γραμματεία της σχολής  σε 3-5 μέρες. Αν επείγεστε για προκήρυξη Δημοσίου/ΑΣΕΠ, με επιπλέον χρέωση 25€+courier μπορείτε να κάνετε αίτηση για [Πιστοποιητικό + ΒΕΒΑΊΩΣΗ ] και να έχετε ΒΕΒΑΊΩΣΗ  την  επόμενη μέρα την οποία   παραλαμβάνετε οι ίδιοι από τα γραφεία της ECDL,Κοραή 3 Αθήνα ή στο email σας. 

Το Πιστοποιητικό σας είναι στα Ελληνικά & Αγγλικά και δεν χρειάζεστε μετάφραση.

Στέλνετε σε δυο εκδόσεις η μια με λογότυπο Ε.Σ.Υ.Δ και η άλλη με Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π

Φυσικά καλό είναι να κρατήσετε τα πρωτότυπα και να καταθέσετε Επικυρωμένα από Δικηγόρο αντίγραφα.

Αναγνωρίσεις ECDL


Το Πιστοποιητικό ECDL ισχύει εφόρου ζωής και δεν χρειάζεται ανανέωση.


Αναγνωρίζεται από το Ελληνικό Δημόσιο και το ΑΣΕΠ. Επίσης είναι αποδεκτό σε διεθνές επίπεδο από πολυεθνικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, μεγάλους οργανισμούς, κρατικούς φορείς, κυβερνήσεις,  διεθνείς  οργανώσεις και την ακαδημαϊκή κοινότητα.


https://www.ecdl.gr/ECDL-Recognition

https://www.ecdl.gr/Quality