ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ECDL

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ECDL   απο το 2004  , κωδικός κέντρου  EL 0847

Εξετάσεις κάθε εβδομάδα
 [Παρασκευή 19:00 ή Σάββατο 13:00]

   Παρακαλούμε αν ενδιαφέρεστε για μία εξεταστική, ενημερώστε μας  εγκαίρως για κράτηση θέσης ,επικοινωνώντας   μαζί μας τουλάχιστον 2 ημέρες νωρίτερα.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί μπορεί να συμμετάσχει στις εξετάσεις του κέντρου μας, ανεξάρτητα εάν έχει παρακολουθήσει ή όχι εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε εμάς.

Οι εξετάσεις γίνονται σε ελληνικά Windows 7,10 και Office 2010,13.

Κόστος πιστοποίησης ( στις ελάχιστες προτεινόμενες τιμές ECDL)
e-Κάρτα Δεξιοτήτων ECDL Profile 35 €
Test ενότητας ECDL BASE, STANDARD, Διαθεματική ΑΣΕΠ (για κάθε ενότητα που εξετάζεστε) 35 €
Έκδοση Πιστοποιητικού ECDL Profile 25 €

ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ-ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ www.facebook.com/axon.pagrati/> ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Οι εξετάσεις διενεργούνται από το Ίδρυμα ECDL και είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001. Εποπτεύονται από ειδικό σώμα Επιτηρητών και με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η αξιοπιστία και το αδιάβλητο της διαδικασίας καθώς και η ταυτοπροσωπία  του υποψηφίου/εξεταζόμενου.

Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις εφόσον θεωρεί ότι έχει καλύψει γνωστικά την εξεταστέα ύλη του Πιστοποιητικού ECDL όπως αυτή περιγράφεται. Ο τρόπος εκπαίδευσής του είναι στα πλαίσια της δικής του επιλογής. Οι εξετάσεις για την απόκτηση του Πιστοποιητικού διενεργούνται αποκλειστικά στα Πιστοποιημένα Εξεταστικά Κέντρα ECDL.

Ο υποψήφιος έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει τη διαδικασία απόκτησης του πιστοποιητικού σε οποιοδήποτε εξεταστικό κέντρο και να την ολοκληρώσει σε οποιοδήποτε άλλο κέντρο της επιλογής του είτε αυτό βρίσκεται στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Ο υποψήφιος προκειμένου να αποκτήσει το Πιστοποιητικό ECDL  θα πρέπει να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1
Αρχικά, επιλέγει από τη λίστα των Πιστοποιημένων Εξεταστικών Κέντρων ECDL εκείνο που τον εξυπηρετεί καλύτερα.
Βήμα 2
Στη συνέχεια, θα πρέπει να προμηθευτεί από το Εξεταστικό Κέντρο μία Κάρτα Δεξιοτήτων, η οποία λειτουργεί ως απαραίτητο συνοδευτικό έγγραφο του υποψηφίου καθ’όλη την εξεταστική διαδικασία. Στην Κάρτα Δεξιοτήτων αναγράφονται αναλυτικά τα στοιχεία του υποψηφίου, όλες οι ενότητες στις οποίες θα εξεταστεί καθώς και σαφείς οδηγίες χρήσης της. Με την απόκτηση της Κάρτας Δεξιοτήτων ο εξεταζόμενος καταγράφεται αυτόματα ως υποψήφιος για το ECDL. Μετά από κάθε επιτυχή εξέταση συμπληρώνεται αντίστοιχα η Κάρτα Δεξιοτήτων.
Βήμα 3
Ο υποψήφιος πρέπει να παρουσιαστεί στις προγραμματισμένες εξετάσεις στο Εξεταστικό Κέντρο που έχει επιλέξει κρατώντας ένα έγκυρο αποδεικτικό ταυτότητας.
Βήμα 4
Εφόσον η εξέταση είναι επιτυχής συμπληρώνεται η Κάρτα Δεξιοτήτων αντίστοιχα. Σε αντίθετη περίπτωση, ο υποψήφιος έχει δικαίωμα να επαναλάβει την εξέταση όσες φορές επιθυμεί.
Βήμα 5
Ο υποψήφιος επιτύχει σε οποιεσδήποτε από τις επτά ενότητες (1-6), γίνεται κάτοχος του ECDL των αντίστοιχων ενοτήτων και  το οποίο εκδίδεται όποτε ζητηθεί από τον υποψήφιο και περιλαμβάνει τις ενότητες που εκείνος έχει ολοκληρώσει επιτυχώς μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή.


Εξετάσεις ECDL ΑΧΟΝpagrati :
> πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα [κάθε Παρασκευή 19:00-21:00 ή Σάββατο 13:00 - 16:00, 1-3 ώρες 
> να είστε στη σχολή 15' πριν την εξέταση με Ταυτότητα ή Διαβατήριο απαραιτήτως.
> δίνονται  ανά ενότητα / εξεταστική ώρα.
> αποτελέσματα στο τέλος της εξεταστικής μέρας.
> βάση επιτυχίας 75%
έκδοση Κάρτας Δεξιοτήτων και αιτήσεις εξετάσεων 2-3 μέρες πριν την εξέταση.
> κόστος(καταβάλλετε τμηματικά): οι ελάχιστες τιμές ECDL: e-card* 35€ , ενότητα 35€ , πιστοποιητικό 25€

Έκδοση Πιστοποιητικού ECDL:
Η έκδοση πιστοποιητικού προχωρά μετά από αίτηση του σπουδαστή στη γραμματεία της σχολής όταν συμπληρώσει τις επιθυμτές ενότητες. 
Μας αποστέλλεται από την ECDL και το παραλαμβάνετε από τη γραμματεία της σχολής το νωρίτερο σε 4-5 μέρες. Αν επείγεστε για προκήρυξη Δημοσίου/ΑΣΕΠ, με επιπλέον χρέωση 25€ μπορείτε να κάνετε αίτηση για [Πιστοποιητικό + ΒΕΒΑΊΩΣΗ ] και να έχετε ΒΕΒΑΊΩΣΗ  την  επόμενη μέρα την οποία   παραλαμβάνετε οι ίδιοι από τα γραφεία της ECDL,Κοραή 3 Αθήνα
Το Πιστοποιητικό σας είναι στα Ελληνικά & Αγγλικά και δεν χρειάζεστε μετάφραση.
Στέλνετε σε δυο εκδόσεις η μια με λογότυπο Ε.Σ.Υ.Δ και η άλλη με Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π
Φυσικά καλό είναι να κρατήσετε τα πρωτότυπα και να καταθέσετε Επικυρωμένα από Δικηγόρο αντίγραφα.

*e-card=Κάρτα Δεξιοτήτων : ισχύει πανευρωπαϊκά για πάντα. Κάθε ενότητα που περνάτε κατοχυρώνεται στην κάρτα σας για πάντα. Μπορείτε με την κάρτα σας να δώσετε στο μέλλον εξετάσεις σε άλλες ενότητες επίπεδου Standart ή Expert και να χτίσετε το δικό σας ECDL PROFILE.

Αναγνωρίσεις ECDL
http://www.ecdl.gr/el/recognition/Pages/ecdl_model.aspx

Πρόγραμμα πιστοποίησης ECDL Profile
http://www.ecdl.gr/el/programmes/ECDL-Profile/Pages/What-is-ECDL-Profile-Certification-Programmes.aspx ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ